Tuesday, November 25, 2014

Nikko Placenta White


1 botol sudah cukup untuk kembalikan keceriaan & kecantikan asli wajah anda. Tiada lagi parut, tiada lagi jerawat, tiada lagi kulit berminyak .

Dengan setiap botol Nikko Placenta White, mampu memberikan :-
✔ Memutihkan muka & seluruh badan
✔ Tegang serta gebukan kulit wajah
✔ Mencegah serta menghilangkan jerawat
✔ Membaiki strukur kulit ( hilang parut )
✔ Menambah tenaga ( mudah bangun pagi )
✔ Melambatkan proses penuaan dan proses monopaus

--------------------------
➳ kesan secepat 10 HARI, syok !
➳ Halal & ada KKM
➳ MURAHH - 1 botol tahan 2 bulan!
➳ 1 botol ada 60 TABLET berperisa strawberry.
    Boleh hisap atau telan dengan air

Apa sebenarnya kelebihan Nikko Placenta White ? 
Saya ringkaskan sedikit untuk anda ye.

4 bahan utama : Glutathione, Collagen , Vita C , Salmon Placenta 

☑ Gluta & Collagen - membantu kulit lebih tegang dan putih. It is proven - dan digunakan meluas dalam produk putih

☑ Vita C - membasmi pertumbuhan jerawat serta membaiki kesan parut

☑ Salmon placenta - Penemuan baru dalam sains. Ia halal. Bagus untuk anti aging dan melambatkan proses monopaus
 
 
RM65.00 SEMENANJUNG 
RM70.00 SABAH/SARAWAK 
 
CONTACT 
Whatsapp : +6014-2541272
Wechat : aniszahidi 
Instagram : anieeshop
Bukan aje muke taw, tapi badan pon putih ^^ >> 7 DAYS OF MIRACLE . Rasai sendiri perubahan ketara. PUTIH & GEBU di muka dan seluruh badan. 1 botol sudah cukup untuk kembalikan keceriaan & kecantikan asli wajah anda. Tiada lagi parut, tiada lagi jerawat, tiada lagi kulit berminyak . Dengan setiap botol Nikko Placenta White, mampu memberikan :- ✔ Memutihkan muka & seluruh badan ✔ Tegang serta gebukan kulit wajah ✔ Mencegah serta menghilangkan jerawat ✔ Membaiki strukur kulit ( hilang parut ) ✔ Menambah tenaga ( mudah bangun pagi ) ✔ Melambatkan proses penuaan dan proses monopaus -------------------------- ➳ kesan secepat 10 HARI, syok ! ➳ Halal & ada KKM ➳ MURAHH - 1 botol tahan 2 bulan! ➳ 1 botol ada 60 TABLET berperisa strawberry. Boleh hisap atau telan dengan air Apa sebenarnya kelebihan Nikko Placenta White ? Saya ringkaskan sedikit untuk anda ye. 4 bahan utama : Glutathione, Collagen , Vita C , Salmon Placenta ☑ Gluta & Collagen - membantu kulit lebih tegang dan putih. It is proven - dan digunakan meluas dalam produk putih ☑ Vita C - membasmi pertumbuhan jerawat serta membaiki kesan parut ☑ Salmon placenta - Penemuan baru dalam sains. Ia halal. Bagus untuk anti aging dan melambatkan proses monopaus

Make Money at : http://bit.ly/copy_win
Bukan aje muke taw, tapi badan pon putih ^^ >> 7 DAYS OF MIRACLE . Rasai sendiri perubahan ketara. PUTIH & GEBU di muka dan seluruh badan. 1 botol sudah cukup untuk kembalikan keceriaan & kecantikan asli wajah anda. Tiada lagi parut, tiada lagi jerawat, tiada lagi kulit berminyak . Dengan setiap botol Nikko Placenta White, mampu memberikan :- ✔ Memutihkan muka & seluruh badan ✔ Tegang serta gebukan kulit wajah ✔ Mencegah serta menghilangkan jerawat ✔ Membaiki strukur kulit ( hilang parut ) ✔ Menambah tenaga ( mudah bangun pagi ) ✔ Melambatkan proses penuaan dan proses monopaus -------------------------- ➳ kesan secepat 10 HARI, syok ! ➳ Halal & ada KKM ➳ MURAHH - 1 botol tahan 2 bulan! ➳ 1 botol ada 60 TABLET berperisa strawberry. Boleh hisap atau telan dengan air Apa sebenarnya kelebihan Nikko Placenta White ? Saya ringkaskan sedikit untuk anda ye. 4 bahan utama : Glutathione, Collagen , Vita C , Salmon Placenta ☑ Gluta & Collagen - membantu kulit lebih tegang dan putih. It is proven - dan digunakan meluas dalam produk putih ☑ Vita C - membasmi pertumbuhan jerawat serta membaiki kesan parut ☑ Salmon placenta - Penemuan baru dalam sains. Ia halal. Bagus untuk anti aging dan melambatkan proses monopaus

Make Money at : http://bit.ly/copy_win
Bukan aje muke taw, tapi badan pon putih ^^ >> 7 DAYS OF MIRACLE . Rasai sendiri perubahan ketara. PUTIH & GEBU di muka dan seluruh badan. 1 botol sudah cukup untuk kembalikan keceriaan & kecantikan asli wajah anda. Tiada lagi parut, tiada lagi jerawat, tiada lagi kulit berminyak . Dengan setiap botol Nikko Placenta White, mampu memberikan :- ✔ Memutihkan muka & seluruh badan ✔ Tegang serta gebukan kulit wajah ✔ Mencegah serta menghilangkan jerawat ✔ Membaiki strukur kulit ( hilang parut ) ✔ Menambah tenaga ( mudah bangun pagi ) ✔ Melambatkan proses penuaan dan proses monopaus -------------------------- ➳ kesan secepat 10 HARI, syok ! ➳ Halal & ada KKM ➳ MURAHH - 1 botol tahan 2 bulan! ➳ 1 botol ada 60 TABLET berperisa strawberry. Boleh hisap atau telan dengan air Apa sebenarnya kelebihan Nikko Placenta White ? Saya ringkaskan sedikit untuk anda ye. 4 bahan utama : Glutathione, Collagen , Vita C , Salmon Placenta ☑ Gluta & Collagen - membantu kulit lebih tegang dan putih. It is proven - dan digunakan meluas dalam produk putih ☑ Vita C - membasmi pertumbuhan jerawat serta membaiki kesan parut ☑ Salmon placenta - Penemuan baru dalam sains. Ia halal. Bagus untuk anti aging dan melambatkan proses monopaus

Make Money at : http://bit.ly/copy_win
Bukan aje muke taw, tapi badan pon putih ^^ >> 7 DAYS OF MIRACLE . Rasai sendiri perubahan ketara. PUTIH & GEBU di muka dan seluruh badan. 1 botol sudah cukup untuk kembalikan keceriaan & kecantikan asli wajah anda. Tiada lagi parut, tiada lagi jerawat, tiada lagi kulit berminyak . Dengan setiap botol Nikko Placenta White, mampu memberikan :- ✔ Memutihkan muka & seluruh badan ✔ Tegang serta gebukan kulit wajah ✔ Mencegah serta menghilangkan jerawat ✔ Membaiki strukur kulit ( hilang parut ) ✔ Menambah tenaga ( mudah bangun pagi ) ✔ Melambatkan proses penuaan dan proses monopaus -------------------------- ➳ kesan secepat 10 HARI, syok ! ➳ Halal & ada KKM ➳ MURAHH - 1 botol tahan 2 bulan! ➳ 1 botol ada 60 TABLET berperisa strawberry. Boleh hisap atau telan dengan air Apa sebenarnya kelebihan Nikko Placenta White ? Saya ringkaskan sedikit untuk anda ye. 4 bahan utama : Glutathione, Collagen , Vita C , Salmon Placenta ☑ Gluta & Collagen - membantu kulit lebih tegang dan putih. It is proven - dan digunakan meluas dalam produk putih ☑ Vita C - membasmi pertumbuhan jerawat serta membaiki kesan parut ☑ Salmon placenta - Penemuan baru dalam sains. Ia halal. Bagus untuk anti aging dan melambatkan proses monopaus

Make Money at : http://bit.ly/copy_win
Bukan aje muke taw, tapi badan pon putih ^^ >> 7 DAYS OF MIRACLE . Rasai sendiri perubahan ketara. PUTIH & GEBU di muka dan seluruh badan. 1 botol sudah cukup untuk kembalikan keceriaan & kecantikan asli wajah anda. Tiada lagi parut, tiada lagi jerawat, tiada lagi kulit berminyak . Dengan setiap botol Nikko Placenta White, mampu memberikan :- ✔ Memutihkan muka & seluruh badan ✔ Tegang serta gebukan kulit wajah ✔ Mencegah serta menghilangkan jerawat ✔ Membaiki strukur kulit ( hilang parut ) ✔ Menambah tenaga ( mudah bangun pagi ) ✔ Melambatkan proses penuaan dan proses monopaus -------------------------- ➳ kesan secepat 10 HARI, syok ! ➳ Halal & ada KKM ➳ MURAHH - 1 botol tahan 2 bulan! ➳ 1 botol ada 60 TABLET berperisa strawberry. Boleh hisap atau telan dengan air Apa sebenarnya kelebihan Nikko Placenta White ? Saya ringkaskan sedikit untuk anda ye. 4 bahan utama : Glutathione, Collagen , Vita C , Salmon Placenta ☑ Gluta & Collagen - membantu kulit lebih tegang dan putih. It is proven - dan digunakan meluas dalam produk putih ☑ Vita C - membasmi pertumbuhan jerawat serta membaiki kesan parut ☑ Salmon placenta - Penemuan baru dalam sains. Ia halal. Bagus untuk anti aging dan melambatkan proses monopaus

Make Money at : http://bit.ly/copy_win
Bukan aje muke taw, tapi badan pon putih ^^ >> 7 DAYS OF MIRACLE . Rasai sendiri perubahan ketara. PUTIH & GEBU di muka dan seluruh badan. 1 botol sudah cukup untuk kembalikan keceriaan & kecantikan asli wajah anda. Tiada lagi parut, tiada lagi jerawat, tiada lagi kulit berminyak . Dengan setiap botol Nikko Placenta White, mampu memberikan :- ✔ Memutihkan muka & seluruh badan ✔ Tegang serta gebukan kulit wajah ✔ Mencegah serta menghilangkan jerawat ✔ Membaiki strukur kulit ( hilang parut ) ✔ Menambah tenaga ( mudah bangun pagi ) ✔ Melambatkan proses penuaan dan proses monopaus -------------------------- ➳ kesan secepat 10 HARI, syok ! ➳ Halal & ada KKM ➳ MURAHH - 1 botol tahan 2 bulan! ➳ 1 botol ada 60 TABLET berperisa strawberry. Boleh hisap atau telan dengan air Apa sebenarnya kelebihan Nikko Placenta White ? Saya ringkaskan sedikit untuk anda ye. 4 bahan utama : Glutathione, Collagen , Vita C , Salmon Placenta ☑ Gluta & Collagen - membantu kulit lebih tegang dan putih. It is proven - dan digunakan meluas dalam produk putih ☑ Vita C - membasmi pertumbuhan jerawat serta membaiki kesan parut ☑ Salmon placenta - Penemuan baru dalam sains. Ia halal. Bagus untuk anti aging dan melambatkan proses monopaus

Make Money at : http://bit.ly/copy_win
Bukan aje muke taw, tapi badan pon putih ^^ >> 7 DAYS OF MIRACLE . Rasai sendiri perubahan ketara. PUTIH & GEBU di muka dan seluruh badan. 1 botol sudah cukup untuk kembalikan keceriaan & kecantikan asli wajah anda. Tiada lagi parut, tiada lagi jerawat, tiada lagi kulit berminyak . Dengan setiap botol Nikko Placenta White, mampu memberikan :- ✔ Memutihkan muka & seluruh badan ✔ Tegang serta gebukan kulit wajah ✔ Mencegah serta menghilangkan jerawat ✔ Membaiki strukur kulit ( hilang parut ) ✔ Menambah tenaga ( mudah bangun pagi ) ✔ Melambatkan proses penuaan dan proses monopaus -------------------------- ➳ kesan secepat 10 HARI, syok ! ➳ Halal & ada KKM ➳ MURAHH - 1 botol tahan 2 bulan! ➳ 1 botol ada 60 TABLET berperisa strawberry. Boleh hisap atau telan dengan air Apa sebenarnya kelebihan Nikko Placenta White ? Saya ringkaskan sedikit untuk anda ye. 4 bahan utama : Glutathione, Collagen , Vita C , Salmon Placenta ☑ Gluta & Collagen - membantu kulit lebih tegang dan putih. It is proven - dan digunakan meluas dalam produk putih ☑ Vita C - membasmi pertumbuhan jerawat serta membaiki kesan parut ☑ Salmon placenta - Penemuan baru dalam sains. Ia halal. Bagus untuk anti aging dan melambatkan proses monopaus

Make Money at : http://bit.ly/copy_win
Bukan aje muke taw, tapi badan pon putih ^^ >> 7 DAYS OF MIRACLE . Rasai sendiri perubahan ketara. PUTIH & GEBU di muka dan seluruh badan. 1 botol sudah cukup untuk kembalikan keceriaan & kecantikan asli wajah anda. Tiada lagi parut, tiada lagi jerawat, tiada lagi kulit berminyak . Dengan setiap botol Nikko Placenta White, mampu memberikan :- ✔ Memutihkan muka & seluruh badan ✔ Tegang serta gebukan kulit wajah ✔ Mencegah serta menghilangkan jerawat ✔ Membaiki strukur kulit ( hilang parut ) ✔ Menambah tenaga ( mudah bangun pagi ) ✔ Melambatkan proses penuaan dan proses monopaus -------------------------- ➳ kesan secepat 10 HARI, syok ! ➳ Halal & ada KKM ➳ MURAHH - 1 botol tahan 2 bulan! ➳ 1 botol ada 60 TABLET berperisa strawberry. Boleh hisap atau telan dengan air Apa sebenarnya kelebihan Nikko Placenta White ? Saya ringkaskan sedikit untuk anda ye. 4 bahan utama : Glutathione, Collagen , Vita C , Salmon Placenta ☑ Gluta & Collagen - membantu kulit lebih tegang dan putih. It is proven - dan digunakan meluas dalam produk putih ☑ Vita C - membasmi pertumbuhan jerawat serta membaiki kesan parut ☑ Salmon placenta - Penemuan baru dalam sains. Ia halal. Bagus untuk anti aging dan melambatkan proses monopaus

Make Money at : http://bit.ly/copy_win

Friday, April 4, 2014

PROMOSI COMBO WONDER GLOW GOLD !!!




PROMOSI COMBO WONDER GLOW GOLD

WONDER GLOW GOLD + SNAIL WHITE - RM175 (SM) RM185 (SS)
WONDER GLOW GOLD + SECRET BUST UP - RM170 (SM) RM180 (SS)
WONDER GLOW GOLD + SATIN SKINZ - RM190 (SM) RM200 (SS)
WONDER GLOW GOLD + ROYAL SLIM - RM150 (SM) RM160 (SS)
WONDER GLOW GOLD + ROYA DETOX - RM170 (SM) RM180 (SS)
WONDER GLOW GOLD + RADIGLOW - RM210 (SM) RM220 (SS)
WONDER GLOW GOLD + OPA SNOW - 135 (SM) RM145 (SS)
WONDER GLOW GOLD + MZ SLIM - RM135 (SM) RM140 (SS)
WONDER GLOW GOLD + MZ SOAP - RM130 (SM) RM135 (SS)
WONDER GLOW GOLD + CHIRISZEN MOIST CAKE - RM130 (SM) RM140 (SS)
WONDER GLOW GOLD + EMILAY WHITE/COLLAGEN/BREAST - RM120 (SM) RM125 (sS)
WONDER GLOW GOLD + DOUBLE GLUTA/TRIPLE GLUTA - RM110 (SM) RM115 (SS)
WONDER GLOW GOLD + DEWY - RM130 (SM) RM140 (SS)
WONDER GLOW GOLD + BELVYA - RM150 (SM) RM155 (SS)
WONDER GLOW GOLD + BELLA SINUS CURE - RM120 (SM) RM130 (SS)
WONDER GLOW GOLD + AURAMEN - RM190 (SM) RM200 (SS)
WONDER GLOW GOLD + AURAWHITE COKLAT - RM200 (SM) RM210 (sS)
WONDER GLOW GOLD + AURAWHITE 900,000MG - RM190 (sM) RM195 (SS)
WONDER GLOW GOLD + AURASHINE - RM160 (SM) RM170 (SS)
WONDER GLOW GOLD + 2 BE GOJES - RM130 (SM) RM135 (SS)
WONDER GLOW GOLD + HEIGHT UP - RM210 (SM) RM220 (SS)
WONDER GLOW GOLD + MIRACLE - RM145 (SM) RM155 (SS)
WONDER GLOW GOLD + PERLA COFFEE - RM130 (SM) RM140 (SS)
WONDER GLOW GOLD + AURAWHITE STEM CELL - RM240 (SM) RM245 (SS)
WONDER GLOW GOLD + KCOLLY - RM185 (SM) RM190 (SS)
WONDER GLOW GOLD + RELIA MASCARA - RM115 (SM) RM120 (SS)
WONDER GLOW GOLD + HARUM MALAM - RM120 (SM) RM125 (SS)
WONDER GLOW GOLD + SECRET SKIN WHITE - RM195 (SM) RM200 (SS)
WONDER GLOW GOLD + LADY SECRET BUST UP - RM160 (SM) RM170 (SS)

Flawless Skincare MURAH !!!




Kelebihan Flawless Face Sesuai merawat semua masalah kulit seperti ;
- Jerawat
- Jeragat
- Pore
- Tona tidak sekata
- Parut jerawat
- Mampu mencerahkan kulit
- Tiada penggelupasan
- Juga boleh digunakan di badan
- Panau
- Jerawat di badan
- Masalah bau badan Dan lain lain.

Cara penggunaan sgt simple, hanya gunakan 3 bahan penting di atas anda mampu memiliki kulit yg anda impikan. Harga sgt sgt berpatutan. Cuba dulu baru tahu!!!!!

KELEBIHAN:
- MENGHILANGKAN JERAWAT/PARUT/PIGMENTASI/STRETCHMARKS DAN CELA
- MENGURANGKAN KEDUT SERTA MENEGANGKAN
- MENCERAHKAN KULIT YG KUSAM/GELAP TERMASUK BAHAGIAN BADAN
- MENYAMARATAKAN TONA KULIT
- MENGHILANGKAN HITAM DI BAHAGIAN KETIAK DAN PEHA
- MENGHILANGKAN MINYAK BERLEBIHAN
- WAJAH LEBIH PUTIH
- KULIT LEBIH LICIN
- MEMUDARKAN JERAGAT
- MENGHILANGKAN BLACKHEAD/WHITEHEAD




---------------------------------------------------------------------------

HARGA :  

RM80.00 Semenanjung
RM85.00 Sabah/Sarawak 

Pertanyaan :
Whatsapp 014-2541272
Page : Aniee's Shop 

Friday, March 21, 2014

Dress Emma Maembong !


yg sebelah kiri atas tu warna merah cili


Dress Emma Maembong 
Ada 7 pilihan warna yg menarik & cantik ..

RM60.00 Semenanjung
RM65.00 Sabah/Sarawak

Material : Cotton Spandex
Size : Free size & fit until M only !!

Chriszen Moist Cake 2 in 1 Foundation



Chriszen Moist Cake 2 in 1 Foundation
RM55 (SM) RM58 (sS)

No. 1 Merah Jambu Cerah-sofea janes/zizie ezatie
No. 2 Merah Jambu- sederhana- erra fazira
No. 3 Kuning Langsat/sawa matang - vanida imran/nabilla amy search

-L-Glutathione (Mencerahkan)
-Pelindung UV (SPF 50/PA+++)
-Kolagen (Menghaluskan)
-Pelembap (Melembapkan)


Bedak Asas + L-Glutathione = Chriszen Moist Cake

"Memang nampak tak sama dulu saya", cakap Eyna Danina (model dalam gambar)

Chriszen Moist Cake ini memang bagus ke??
Jawapannya ialah:
-mengandungi L-Glutathione yang berfungsi mencerahkan kulit.
-mengandungi Collagen yang berfungsi untuk membantu pudarkan jerawat atau jeragat.
-mengandungi Pelindung UV yang berfungsi melindungi kulit daripada UVA dan UVB.
-mengandungi Pelembap yang berfungsi melembapkan kulit wajah.
-membantu menyembunyikan lubang atau parut jerawat muka.
-mengurangkan keminyakan muka.
-mengandungi NBR sponge yang paling popular di Korea, fleksibel dan lembut, senang dipakai di muka.
-ringan dibawa keluar.





Pembelian /Pertanyaan :
Whatsapp : 014-2541272
FB : Adyla Aniez 
Page : Aniee's Shop

Sunday, March 16, 2014

Bedak Arab Murah




KELEBIHAN BEDAK ARAB:-
1. Bedak ini 3 dalam 1: mouisturizer, foundation n alas bedak...sangat jimat!
2. Mengikut aliran darah pEmakai. Tak kira kulit gelap, cerah, putih dan sebagainya,
3. Kemas dan sekata membuatkan anda indah.
4. Tidak akan menghitamkan atau menggelapkan kulit anda.
5. Mengecutkan jerawat. (ini yang aku suka ! haha..)
6. Apabila berpeluh anda akan nampak lebih cantik.
7. Tahan Selama lebih 8 jam.
8. Tidak melekat pada tudung, kain, tisu dan sebagainya kerana ia terus meresap ke kulit.
9. Suci dan Halal, boleh dibawa solat.
10. Sesuai untuk semua aktiviti. Santai2, nak pakai cepat tapi hasil mantap.
11. satu bedak compact boleh tahan sampai 3 bulan. ( ikut penggunaan masing-2)
PRICE BEDAK ARAB..
1PC=RM 38 + free gift +free postage
5pcs=RM170 + free gift + free postage
6pcs=RM190 + free gift + free postage..
10pcs=rm280 + free gift + free postage..


 ------------------------------------------------------------------------

 Pembelian 
Whatsapp : 014-2541272
FB : Adyla Aniez 
Page : Aniee's Shop 

Monopod : Selfie Suka Hati !!






Monopod Self-Taking Camera Stand With Smart Phone Holder

Photographs capture beautiful memories of the people and places you love, more importantly- the moments that made you smile. However, sometimes you want to take group/couple shots but couldn’t find anyone around OR you are just to shy to ask for help. Say you brave up your courage to ask for help but the shot doesn't meet your standard and you know how precious this moment is.

Fret not… Keep these moments alive by snapping a clear, precise image along with your background without having to strain your arms or trouble others!

Now come with a specialized made of the smart phone holder to connect your smart phone to the monopod. Take a cool and pretty photo with just your smart phone.
Specification & Features

Self-Taking Camera Stand
Hassle-free solution to narrow lens or self-taken photography
Take couple / group shots without the need for passerby’s help and as much as you like
Portable- lightweight, retractable
Easy mount on
Adjustable angle and length
Compatible with standard digital compact cameras

Approximate specifications:
Length: 22~94cm (Adjustable)
Weight: 110g

Smart Phone Holder (Adjustable Bracket)
Length:8.5-11.5(Adjustable)
Width :6.5-7.3cm(Adjustable)
Innovative C-shaped retractable/adjustable Bracket for iPhone and many other cell phones
Transferring your smart phone to a digital camera on regular sized tripod
Two retractable/adjustable small L-shaped holder allowing Phone to fit in easily & securely
No worries of falling out in any direction with this INNOVATIVE C-shaped bracket
Padded with soft EVA for securing your Phone in place and avoiding scratches to your Phone
A universal screw thread at the bottom for attaching this bracket to any regular sized tripod and monopod
 
 -------------------------------------------------------------------------------------
 
HARGA :-
RM65.00 Semenanjung
RM70.00 Sabah/Sarawak  
 
--------------------------------------------------------------------------------------

Pembelian/Pertanyaan :-
Whatsapp : 014-2541272
Fb : Adyla Aniez 
Page : Aniee's Shop

Pisau Ceramic Cantik !


Wowww cantiknya pisau ni .. Dengan warna & rekaan yang menarik .. Anda pasti tertawan .. Ada 3 warna sahaja iaitu Merah , Ungu & Hijau ..


Harga :-
RM55.00 Semenanjung
RM60.00 Sabah/Sarawak

Wednesday, March 12, 2014

New Item !! Perla Chocolate Milk





Assalamualaikum .. pasti semua tertanya-tanya bila Irish *empunya Perla Coffee nak keluarkan Perla dengan perasa baru ?? dan jawapannya ialah pihak Irish sedang memperkenalkan produk terbaru mereka iaitu PERLA CHOCOLATE MILK !! mesti ramai yang tak minum kopikan ? tapi teringin sangat nak gebu macam PUAN PERLA , putih melepak gitu *saya pun nak !!! sekarang anda akan rasai PERLA dalam bentuk minuman bercoklat , wahhh sedapnya .. dan yang paling best PERLA CHOCOLATE MILK ini ditambah dengan L-Cysteine serta lagi power dari PERLA COFFEE !!



FUNGSI L CYSTEINE DLM PERLA CHOC

- utk pencerahan kulit berganda
- kulit semakin gebu
- melambatkan proses penuaan
- mampu melawan radikal bebas
- meningkatkan sistem imum badan
- mengekalkan kesihatan di tahap maksimum

FUNGSI LAIN :

* Melembut dan menghaluskan tekstur kulit
* Kulit kelihatan lebih gebu, bersinar dan sempurna tanpa cela (flawless)
* Meningkatkan kecerahan warna kulit dengan ketara dalam 1-2 minggu
* Memulihkan kulit berparut dan bermasalah
* Mengurangkan kedutan dan garis halus
* Mengecilkan liang pori
* Meningkatkan sistem imunisasi badan
* Mengatasi masalah jerawat dan jeragat
* Melawaskan sistem penghadaman

1 BOX : 20 SACHET

CARA HIDANGAN :

- 1 paket utk +/- 150ml air panas dan kacau..
- 1 kali 1 hari

Rugi sangat kalau tak dapatkan sekarang !!

Harga pasaran - RM69.90 
Harga Aniee's Shoppe !!
RM60.00 SM
RM63.00 SS  

--------------------------------------------------------------------------------------


Untuk Pembelian :
Whatsapp : 014-2541272

Tuesday, March 11, 2014

Kcolly Combo Promotion !!


Assalamualaikum .. yuhuu saya dtg lagi bawa promosi murah untuk anda semua :D rugi kalau tak rebut & rembat sekarang .. mmg rugi sgt2 .. apalagi jom intai2 apa yg menarik .. ekkk lupa nak bagitahu yg promosi ni ialah promosi kombo kcolly .. jadi setiap promosi ada kcolly .. kalau nak yang lain pun boleh , just inform dkat saya .. i will give you a very good special price :D

Kcolly + Satin skinz - RM200SM/SS
Kcolly + Dewy - RM150SM/SS
Kcolly + Perla Coffee - RM140SM/SS
Kcolly + Perla Chocolate Milk - RM145 SM/SS
Kcolly + Miracle Slimming Coffee - RM160 SM/SS
Kcolly + 2begojes - RM135 SM/SS
Kcolly + Secret Skin White - RM200 SM/SS
Kcolly + Royal Slim - RM165 SM/SS
Kcolly + Royal Detox - RM175 SM/SS
Kcolly + Babies Blink - RM145 SM/SS
Kcolly + Radiglow - RM220 SM/SS
Kcolly + Secret Bust Up - RM180 SM/SS
Kcolly + Lady Secret bust Up - RM180 SM/SS
Kcolly + Emilay - RM120 SM/SS
Kcolly + Aurawhite - RM200 SM/ RM205 SS
Kcolly + Aurawhite Stem Cell - RM260 SM/SS
Kcolly + Height Up - RM220 SM/SS
Kcolly + Harum Malam - RM130 SM/SS

 ------------------------------------------------------------------------------------------


Untuk Pembelian :
Whatsapp : 014-2541272
 
 

Friday, February 21, 2014

Promo , Promo BR1M !!




Assalamualaikum , yuhuu apa khabar semua stalker ?? hiihhii mesti sihatkan sebab harini duit BR1M dah masuk .. hihi jadi orang kaya baru lah harini ekk ?? Alhamdulillah .. jadi sy nak buat PROMO !! memang harga terbaik saya bagi .. Insyallah lepas ni tiap-tiap minggu akan ada promosi untk anda semua :) so jom cuci mata sambil membeli dengan sy.


PROMO! PROMO! PROMO!
PROMO GAJI (21/2 sehingga 3/3 (isnin) last 2 petang)


KCOLLY = RM105 SM, RM110 SS
AURAWHITE = RM100 SM, RM110 SS
ROYAL SLIM = RM70 SM, RM75 SS
BELLA SINUS = RM45 SM, RM50 SS

HARUM MALAM = RM33 SM, RM37 SS
PERLA COFFEE = RM45 SM, RM50 SS
MIRACLE SLIMMING COFFEE = RM65 SM, RM70 SS
SATIN SKINZ = RM115 SM, RM125 SS

RAHSIA WANITA = RM35 SM, RM38 SS
SKINCERITY = RM170 SM, RM175 SS
OPA SNOW = RM50 SM, RM55 SS

termasuk poslaju semenanjung (SM), Sabah Sarawak (SS)

SAH DARI 21/2 (2 ptg) hingga 3/3 (2 ptg).
utk order boleh pm..

JOM SHOPPING! <3

----------------------------------------------------------------

Untuk Pembelian :
Whatsapp/sms : 014-2541272

Wednesday, February 19, 2014

Wonder Glow Gold Murah & Pasti Original !!!




WONDER GLOW~ GOLD BASIC ADVANCE SERIES
TERDIRI DARIPADA :-
* 1 Super Ultra Glowing Cream (Untuk Siang)
* 1 Super Ultra Glowing Cream (Untuk Malam)
* 1 Wonder Bar Soap Cleanser


SUPER ULTRA GLOWING CREAM (DAY & NIGHT CREAM) EFEKTIF UNTUK
- Mencerah & menyerikan wajah
- Menghilangkan pigmentasi yang tebal
- Menghapuskan jerawat dengan berkesan
- Mengecilkan pori-pori wajah dan menghaluskan kulit secara semulajadi
- Anti Penuaan dan Awet Muda yang unggul
- Mengandungi kombinasi hebat Vitamin C Infusions, Super Glutahione dan Sarang Burung Walet supaya kulit cerah bercahaya dan bersinar!

CARA PENGGUNAAN KRIM & SABUN
- Cream D ( Day / Siang ) dipakai untuk siang hari, dapat digunakan sebagai alas bedak dan pelindung sinar matahari UV- Ultra Foundation

- Cream N( Night / Malam ) dipakai pada waktu malam sebelum tidur.

- Untuk pertama kali pemakaian, sapuan menegak ke atas kulit supaya krim dapat menembus jauh ke dalam bahagian lapis ekspedemis kulit.

- Cuci muka dengan menggunakan Wonder Bar Soap, biarkan dimuka selama 1 minit dan bilas dengan air bersih (Penggunaan disarankan 2 kali sehari, sebelum penyapuan Cream D dan Cream N)


 HARGA MURAH GILER !!
RM95.00 SM
RM100 SS

Untuk pembelian :
Whatsapp/sms : 014-2541272

Sunday, February 2, 2014

Vita-Lea Iron Formula | February Promotion 2014




APAKAH KELEBIHAN VITALEA ?
  Ianya dikatakn KILLER PRODUCT OF SHAKLEE kerana ianya adalah multivitamin beserta iron yang sangat penting untuk pembentukan darah dan sel.  ia seumpama 2 biji VITALEA bersamaan 40 jenis hidangan lauk...Bermakna, untuk mendapatkan zat yang sama banyak dalam 2 biji VITALEA ianya samalah dengan 40 hidangan jenis lauk...
Ada sesetengah kajian mengatakan bahawa pengambilan multivitamin sahaja sudah mencukupi bagi mereka yang sihat dan yang menjaga pemakanan seimbang.  Asasnya semua masalah kesihatan memerlukan vitalea.  Ini kerana di dalamnya mengandungi 12 vitamin dan 7 galian utama yang banyak membantu dalam kestabilan sistem tubuh badan manusia.






 Kenapa Vita-lea Shaklee Adalah Multivitamin Terbaik

Merupakan multivitamin terbaik yang terkemuka dan lebih komprehensif kerana mengandungi 23 vitamin dan mineral kritikal dalan jumlah yang seimbang untuk memantapkan kesejahteraan kesihatan kolon, hati, mata dan sistem imun dalam jangka masa panjang.

- 2 kali lebih antioksidan untuk mencegah kerosakan fungsi imun berpunca   daripada radikal bebas
- 2 kali lebih kalsium untuk pembinaan tulang
- 2 kali lebih magnesium untuk mengekalkan rentak jantung, otot, dan fungsi  saraf
- 2 kali lebih Beta karotena untuk membentuk vitamin A yang lebih biopotent
- 3 kali lebih selenium untuk melindungi paru-paru, kolon dan prostat
- 3 kali lebih vitamin K untuk menyokong proses pembinaan tulang
- 6 kali lebih boron untuk menyokong kesihatan tulang
- 10 kali lebih Biotin yang menyokong proses pengeluaran tenaga



Siapa Memerlukan Multivitamin



  • Individu dewasa yang mementingkan kesihatan dan kecergasan tubuh jangka panjang
  • Individu yang tidak lengkap diet hariannya
  • Individu yang ingin meningkatkan sistem imun
  • Remaja yang sedang membesar
  • Wanita yang mementingkan kesejahteraan kesihatan mereka
  • Lelaki - semua peringkat umur dewasa lelaki
  • Individu yang menopous
  • Wanita yang baru bersalin 

Vitalea banyak membantu mencantikkan kulit wajah, kuku yang licin, rambut yang kuat dari segi akarnya, membantu mencegah penyakit tiroid @ beguk ( penyakit tiroid ini terjadi kebiasaanya kerana kekurangan iodin dan ini terdapat di dalam vitalea. selain itu juga, ia adalah antara supplement terpenting untuk diet yang mana kalau kita kurang makan namun pengambilan vitalea ni banyak membantu memberi badan rasa bertenaga, tidak lesu dan menjadikan kulit sentiasa tegang.

Ibu-ibu yang mengandung dan menyusukan anak, sangat digalakkan mengamalkan pemgambilan vitalea kerana kepentingan zat dan vitamin serta keperluan zat besi oleh si bu dan ianya juga penting untuk tumbesaran anak.

Mengapa ada sesetengah ibu yang mengandung mahupun yang menyusukan anak mudah rasa pitam atau pening kepala?  Hakikatnya ibu-ibu kekurangan zat besi @ iron dalam pengambilan diet harian mereka.

Iron/zat besi banyak terdapat dalam makanan laut seperti kerang, tiram namun terdapat banyak sebab mengapa ibu mengandung tidak boleh terlalu banyak makan makanan laut..kerana :-

* ada sesetengah ibu alah dengan makanan laut
* perairan / laut yang telah tercemar
* tidak bersih ketika mencuci atau membersihkannya
* selain itu, ianya bukan mudah untuk didapati dan harga yang tidak menentu.


Saturday, January 25, 2014

Promosi Chinese New Year 2014

TAMAT



CHINESE NEW YEAR PROMOTION

AURAWHITE 900,000 MG
1 PCS - RM100 (SM) RM105 (SS)
2 PCS - RM190 (SM) RM198 (SS)
4 PCS - RM355 (SM) RM365 (SS)
5 PCS - RM440 (SM) RM460 (SS)
10 PCS - RM850 (SM) RM890 (SS)

AURAWHITE CHOCLATE 1MILLION MG
1 PCS - RM115 (SM) RM119 (SS)
2 PCS - RM225 (SM) RM235 (SS)
4 PCS - RM440 (SM) RM450 (SS)

AURAWHITE STEM CELL
1 PCS - RM168 (SM) RM178 (SS)

AURA SHINE 60 TABLET
1PCS - RM80 (SM) RM85 (SS)

AURASLIM SHAKE
1 PCS - RM115 (SM) RM120 (SS)

AURA KIDDIES
1 PCS - RM70 (SM) RM75 (SS)

AURAMEN
1 PCS - RM115 (SM) RM125 (SS)

ADVANCE SLIM
1PCS - RM65 (SM) RM70 (SS)
2 PCS - RM115 (SM) RM120 (SS)
3 PCS - RM165 (SM) RM175 (SS)
10 PCS - RM470 (SM) RM475 (SS)


2 BE GOJES FIBER
1 PCS - RM45 (SM), RM48 (SS)

BELVYA PSS
1 PCS - RM70 (SM), RM75 (SS)

BELLA FORMULA SINUS CURE
1 PCS - RM48 (SM) RM50 (SS)

BEST SLIM
1 PCS - RM35 (SM) RM40 (SS)
3 PCS - RM80 (SM) RM85 (SS)
12 PCS - RM230 (SM) RM 240 (SS)

COLAGEN PLUS VIT E -
1 PCS - RM25 (SM) RM29 (SS)
3 PCS - RM60 (SM) RM65 (SS)
7 PCS - RM85 (SM) RM95 (SS)
10 PCS - RM120 (SM)(SS)
60 PCS - RM550 (SM) RM600 (SS)

CURCUMA MANGGA CURE
-30 biji-
RM45 (SM) RM50 (SS)

-60 biji-
RM70 (SM) RM75 (SS)

DOUBLE GLUTA SOAP
1 PCS - RM25 (SM) RM29 (SS)
2 PCS - RM35 (SM) RM39 (SS)
3 PCS - RM43 (SM) RM47 (SS)
10 PCS - RM100 (SM) RM110 (SS)

EMILAY COLLAGEN
1 PCS - RM28 (SM) RM33 (SS)
3 PCS - RM60 (SM) RM65 (SS)
6 PCS - RM100 (SM) RM110 (SS)
12 PCS - RM165 (SM) RM 175 (SS)

EMILAY WHITENING
1 PCS - RM28 (SM) RM33 (SS)
3 PCS - RM60 (SM) RM65 (SS)
6 PCS - RM100 (SM) RM110 (SS)
12 PCS - RM165 (SM) RM 175 (SS)

EMILAY BREAST
1 PCS - RM28 (SM) RM33 (SS)
3 PCS - RM60 (SM) RM65 (SS)
6 PCS - RM100 (SM) RM110 (SS)
12 PCS - RM165 (SM) RM 175 (SS)

EYE MASK COLLAGEN
50 PCS - RM30 (SM) RM35 (SS),
100 PCS -RM45(SM), RM55 (SS)

FERWHITE 500 GRAM -
RM75 (SM) RM80 (SS)

HEIGHT UP
1 PCS RM 155 (SM) RM 160 (SS)

HARUM MALAM
1 PCS - RM35 (SM) RM38 (SS)
2 PCS - RM65 (SM) RM68 (SS)
3 PCS - RM105 (SM) RM108 (SS)
6 PCS - RM160 (SM) RM170 (SS)
10 PCS - RM250 (SM)(SS)

IBU PATI DIAMOND -
1 PCS RM20 (SM) RM25 (SS)
3PCS - RM50 (SM)(SS)
10 PCS - RM80 (SM) RM90 (SS)
20 PCS - RM130 (SM) RM140 (SS)

K-COLLY KOREAN COLLAGEN
1 PCS RM105 (SM) RM115 (SS)
2 PCS RM195 (SM) RM205 (SS)
4 PCS RM360 (SM) RM385 (SS)
5 PCS 432 (SM) RM450 (SS)
10 PCS RM840 (SM) RM880 (SS)

LIP MASK COLLAGEN 50 PCS
50 PCS -RM30 (SM), RM35 (SS),
100 PCS - RM45 (SM), RM50 (SS)

LADY SECRET BUST UP
RM 90 (SM) RM 100 (SS)

MAIXARA C -SENTIAL
RM70 (SM) RM75 (SS)

MZ SECRET SLIM

1PCS - RM60 (SM) RM65 (SS)

MZ SOAP
1 PCS RM38 (SM) RM 43 (SS)

MIRACLE SLIMMING COFFEE
1 PCS - RM70 (SM) RM77 (SS)
2 PCS - RM120 (SM) RM130 (SS)
5 PCS - RM240 (SM) RM258 (SS)
10 PCS - RM430 (SM) RM465 (SS)
20 PCS - RM1100 (SM)
50-100PCS -RM48EACH

NAKED 2 DAN 3
1 PCS - RM35(SM) RM40 (SS)
2 PCS - RM65 (SM) RM70 (SS)

OPA SNOW
1PCS - RM60 (SM) RM65 (SS)

PERLA COFFEE
1 PCS RM45 (SM) RM50 (SS)
2 PCS RM85 (SM) RM90 (SS)
5 PCS RM180 (SM) RM190 (SS)
10 PCS RM325 (SM) RM345 (SS)
20 PCS RM540 (SM)
50-100PCS - RM33/EACH

PIBAMY BEAUTY GOLD MASK

1 PCS - RM20 (SM) RM25 (SS)
3 PCS - RM40 (SM) RM50 (SS)

RELIAN MASCARA
1 PCS - RM30 (SM) RM35 (SS)
2 PCS - RM50 (SM) RM55 (SS)
3 PCS - RM70 (SM) RM80 (SS)
5 PCS - RM100 (SM) RM110 (SS)
10 PCS - RM180 (SM)(SS)

ROYAL SLIM LISHOU MAGIC

1 PCS - RM70 (SM) RM75 (SS)
2 BOX - RM130 (SM) RM135 (SS)

RED POMEGRANATE LOTION + CLEANSER -
1 SET - RM25 (SM) RM35 (SS)

RED POMEGRANATE CLEANSER
1 PCS - RM15 (SM) RM20 (SS)
3 PCS - RM36 (SM) RM46 (SS)

RED POMEGRANATE LOTION

1 PCS - RM15 (SM) RM20 (SS)
3 PCS - RM36 (SM) RM46 (SS)

RADIGLOW SKINFINITI -
1 BOX RM130 (SM) RM135 (SS)

SDM JAMU DEWI SUCI
1 PCS RM60 (SM) RM65 (SS)

SDM JAMU DEWI DARA
1 PCS RM45 (SM) RM50 (SS)

SATIN SKINZ
1 PCS RM110 (SM) RM120 (SS)
10 PCS RM900 (SM) RM920 (SS)

SHIHEIDO MASK (BLACK,WHITE,GOLD)
50 PCS RM30 (SM), RM35 (SS),
100 PCS RM45 (SM), RM50 (SS)

SAUNA BELT

RM25 (SM) RM30 (SS)

SECRET BUST UP -
1 BOX - RM98 (SM) RM108 (SS)

SET WONDERGLOW GOLD -
1 SET - RM95 (SM) RM100 (SS)

WONDERGLOW BAR SOAP
1 PCS - RM20 (SM) RM25 (SS)

COMBO AURAWHITE 900,000MG + AURASHINE - RM170 (SM) RM177(SS)

COMBO AURAWHITE +AURA COKLAT - RM200 (SM), RM210 (SS)

COMBO EMILAY WHITENING + EMILAY COLLAGEN - RM50 (SM) RM45(SS)

COMBO EMILAY WHITENING + EMILAY BREAST - RM50 (SM) RM45 (SS)

COMBO EMILAY COLLAGEN + EMILAY BREAST - RM50 (SM) RM45 (SS)

COMBO SABUN DOUBLE GLUTA + IBU PATI - RM30 (SM), RM35 (SS)

COMBO MIRACLE SLIMIMG COFFEE+ PERLA - RM90 (SM) RM100(SS)

SET PROMOSI- naked 2 or 3,relian mascara,eyebrow pencil,lip ice,eyeliner, sabun susu beras- RM 52 (SM) RM 57 (SS)

# setiap promosi akan dapat free gift shiheido mask dan vitamin hair
# Aurawhite 900,000mg akan dpt basic gift dari HQ ( shaker, serum, serta gift dari admin)
# Aurawhite coklat dan Aurawhite Stem akan dapat basic gift dari HQ ( shaker, aurashine , serta gift dari admin )
# untuk order bole pm di inbox admin
# harga termasuk kos postage.

Thursday, January 23, 2014

Inner Magic Glitter - Sangat Jelita



Assalamualaikum .. tadi saya dah update mengenai Inner Magic kan ? tak tahu ?? jom terjah sini Inner Magic Murah .. dah tengok ?? cantikkan warna yang sangat cool .. Sekarang pula saya nak bercerita mengenai Inner Magic Glitter .. berlip-lap je kan inner ni .. Jom kita usha ciri-ciri Inner Magic Glitter ni ..


INNER MAGIC GLITTER

MATERIAL : Glitter
  Free Size

Ciri-ciri Inner Magic Glitter
- Muncung
- Tak panas 
- Tak sakit telinga 

Warna :




Harga :-

1pcs RM13.00 
5pcs RM60.00

Harga Postage :-
1-6 HELAI 
RM 6 SEM / RM 9 SS


--------------------------------------------------------------------------------------

Untuk Pembelian --
Whatsapp / sms : 014-2541272
Page : Aniee's Shop
--------------------------------------------------------------------------------------

Inner Magic Murah


contoh colour inner magic


INNER MAGIC

Keistimewaan inner magic:
1) Kekal muncung dan tidak melekap di dahi - telah dipotong di bahagian belakang dan diletakkan getah untuk keselesaan pemakai. Nak melekap pun boleh, cuma adjust ke belakang..
2) Sangat selesa dan tidak menyakitkan telinga anda.
3) Digayakan bersama dengan tudung syria, tudung bawal ataupun shawl. Boleh juga digunakan sebagai anak tudung kain sembahyang.
4) Akan menampakkan wajah anda bujur tanpa perlu di tetas.
5) Diperbuat daripada kain cotton dengan pelbagai pilihan warna.
6) Tidak renyuk, tak perlu iron, senang basuh (awning soft- tidak patah)



colour inner magic

Harga :- ( tak termasuk postage )

1pcs RM10.00 
5pcs RM45.00
 Postage :-

1-6 HELAI 
RM 6 SEM / RM 9 SS


----------------------------------------------------------------------------

Untuk Pembelian --

Whatsapp / sms : 014-2541272
Page : Aniee's Shop

-----------------------------------------------------------------------------

Friday, January 17, 2014

Alfafa Buy 6 Free 1 | Januari 2014 Promotion







Saya dah mengamalkan supplement Alfalfa lebih dari 9 tahun. Badan rasa lebih ringan, lenguh-lenguh badan berkurangan, penghadaman pun lebih lancar. It helps me to stay healthier! Alhamdulillah.. ~ Nur Shahari

18 KHASIAT ALFALFA
1. Mencuci hati, darah dan usus.
2. Mengelakkan sakit sendi dan belakang.
3. Menghilangkan kelesuan dan tekanan.
4. Memberi kelegaan semasa haid untuk wanita.
5. Merawat arthitis.
6. Bagus untuk elergi dan ekzema.
7. Merawat athma.
8. Bertindak seperti kacip fatimah kepada isteri.
9. Mencuci buah pinggang dan merawat kencing kotor.
10. Melawan tumor: alkalikan badan dengan itu membaiki sel-sel kanser dan membuang tumor.
11. Merawat masalah keputihan pada wanita.
12. Menyingkirkan lemak dan kolestrol.
13. Memulihkan urat selepas bersalin.
14. Membantu masalah penghadaman dan pencernaan.
15. Meningkatkan stamina seorang suami.
16. Melegakan sembelit.
17. Membuang angin dalam badan.
18. MAMA Milk booster



 JANUARI 2014 PROMOTION!!
BUY 6 FREE 1 
-----------------------------------------------------------------------------------
 
Untuk pembelian :
Whatsapp / sms : 014-2541272
Page FB : Aniee's Shoppe   

-------------------------------------------------------------------------------------

Tuesday, January 14, 2014

Makanan Kegemaran Rasulullah S.A.W








 

1. Barli – Bagus untuk demam jika dibuat sup.

��2. Kurma – Nabi berkata rumah yang tidak mempunyai kurma adalah seperti rumah yang tidak ada makanan.

��3. Buah Tin – Buah dari syurga. Boleh mengubati buasir.

��4. Anggur – Nabi suka buah anggur. Ia membersihkan darah, menguatkan buah pinggang, membersihkan perut

5. Madu – Ia adalah makanan segala makanan, minuman segala minuman, ubat segala ubat. Mengubati cirit birit jika dibancuh dengan air panas, membuka selera, menguatkan perut, membuang kahak. Elok diminum waktu pagi dengan air suam.

6. Tembikai (Segala Jenis) – Nabi berkata wanita mengandung tidak akan gagal melahirkan anak yang baik dari segi perwatakkan dan wajahnya.

��7. Susu – Nabi berkata susu baik untuk membuang panas badan. Menguatkan belakang,memperbaiki otak memperbaharui pandangan mata, membuang kelupaan.

��8. Cendawan – Baik untuk mata, perancang keluarga.

��9. Minyak Zaitun – Rawatan kulit dan rambut. Melambatkan penuaan, merawat radang perut.

10. Delima – Membersihkan tubuh dari syaitan & bisikan syaitan selama 40 hari.

11. Air – Minuman terbaik. Jika dahaga hendaklah disedut perlahan-lahan. Jangan diteguk. Mudah mendapat sakit pada hati~

 

 Sebahagian daripada makanan kegemaran Rasulullah terkandung dalam QASEH. ..
✅ SALAM RABI'ULAWWAL 1435H


Salam Maulidur Rasul 1435H




Assalamualaikum .. Salam Maulidur Rasul 2014 bersamaan dengan 12 Rabiulawal 1435H .. Semoga kita sama-sama mengingati dan mengasihi Nabi Muhammad .. Marilah kita sama-sama berselawat ke atas kunjungan Nabi Muhammad SAW



Sunday, January 12, 2014

K-Colly Sweet 17 | Cerah Seawal 3 Hari





Kenapa anda mesti pilih K-COLLY SWEET 17 sebagai supplement tambahan anda??

● Jawapannya kerana K-COLLY SWEET 17 merupakan Produk NO.1 yang lengkap mengandungi semua keperluan tubuh badan anda untuk kesihatan dan juga kecantikan. 1001 khasiat dan kebaikan hanya dalam 1 botol K-COLLY SWEET 17.

● K-COLLY SWEET 17 bukan sahaja untuk kecantikan tetapi juga membantu memblok karbohidrat dan kalori yang berlebihan dari makanan harian anda.

● K-COLLY SWEET 17 memang membantu anda untuk menjaga kesihatan dan kecantikan kulit.

● K-COLLY SWEET 17 memang mudah di makan,tanpa perlu bancuh jika ingin cepat.cuma masukkan 1 sudu plastik serbuk kedalam mulut dan kemam.Hanya makan 1 sudu pagi sebelum sarapan dan sebelum tidur dan anda akan tampil segar dan menawan setiap hari.so Yummyyyy!







Kebaikan dan Kelebihan K-Colly Sweet 17 Korean Whitening Collagen :
- Pencerahan kulit yang berkesan antara seawal 3 hari membantu memulihkan kulit rosak, kusam, bermasalah
- Memulihkan kulit yang tidak anjal, kendur dan kering
- Menghilangkan kedutan kecil dan garis halus di tepi mata
- Mengurangkan masalah jeragat atau jerawat di muka
- Menghilangkan rekahan dan kedutan kulit selepas bersalin
- Memberikan tenaga sebenar yang cergas sepanjang hari
- Baik untuk ibu-ibu yg hamil atau menyusukan anak
- Mengurangkan masalah selulit, parut atau kesan kehitaman
- Mengurangkan kesakitan ketika haid / sengugut
- Menghilangkan kegelupasan di bahagian muka
- Memperbaiki struktur bahagian bibir yang kering dan merekah
- Meningkatkan imunisasi badan / cegah penyakit
- Mengurangkan kesan rekahan di bahagian tumit dan telapak kaki
- Mengecilkan pori-pori kulit kesan daripada kerosakan kulit
- Melambatkan proses penuaan sejajar dgn keanjalan kulit
- Sesuai untuk lelaki mahupun wanita/remaja serta wanita mengandung.
- Memberikan keyakinan diri apabila masalah kulit dapat diatasi


CARA MAKAN K-COLLY SWEET17 :

# KCOLLYSWEET17 :
Masukkan 1 or 2 scoop Ke Dalam Mulut Secara Perlahan – Lahan.
Biarkan 3-5 Saat, Serbuk Itu Akan Cair Dengan Enzim Air Liur Dan Lebih Cepat Meresap Ke Dalam Salur Darah Berbanding Dengan Cara Meminum Dengan Air. Makan Satu Jam Sebelum Makan Atau Sebelum Tidur.



HARGA : 
RM120 (Semenanjung) RM130 (Sabah Sarawak) (Harga di tempat lain RM169)

100% ORIGINAL

FREE GIFT:
Shiseido Mask

Zinc Complex Membantu Pulihkan Rambut Botak









1. PENJAGAAN KULIT
Kajian menunjukkan zink berkesan untuk menyembuhkan jerawat. Ia adalah lebih berkuasa daripada placebo dan turut berkuasa daripada penggunaan ubat-ubatan antibiotik.

2. PENYEMBUHAN LUKA
Kekurangan Zinc menyebabkan luka lambat sembuh. Badan manusia mempunyai beberapa enzim yang bergantung pada zinc. Zinc menggalakkan sintesis kolagen yang seterusnya membantu dalam penyembuhan luka.

3. KESIHATAN PROSTAT (kelenjar dalam system repoduksi lelaki)
Zinc sangat penting dalam menangani gangguan prostat. Kekurangan Zinc menyebabkan pembesaran kelenjar prostat dan menjadikannya terdedah kepada kanser. Pengambilan Zinc amatlah perlu dalam mencegah kanser prostat. Zinc juga penting bagi penghasilan sperma yg sihat, berkualiti dan amat penting bagi pasangan yang inginkan cahaya mata.

4. BOTAK
Botak ialah kehilangan rambut bagi semua golongan. Pengambilan diet yang mengandungi Zinc amat diperlukan untuk mencegah masalah ini. Pakar Rambut dari Yun Nam Hair Care turut menyarankan mereka yang bermasalah rambut memperbanyakkan pengambilan ‘Peanut Butter’ kerana kaya dengan Zinc.

5. PEMBIAKAN
Bagi kaum lelaki, zinc membantu dalam spermatogenesis dan pembangunan organ-organ seks.
Bagi kaum wanita, ia membantu dalam fasa pembiakan, termasuk peringkat kelahiran dan penyusuan.

6. EKZEMA
Ekzema juga dikenali sebagai ‘dermatis atopik’ iaitu gangguan keradangan dan kulit yang kronik. Ia berlaku akibat kekurangan zink dalam badan.
Zink memainkan peranan penting dalam penyembuhan jangkitan kronik dan membantu badan sembuh dengan sempurna.

7. JERAWAT

Zinc adalah penting dalam memadamkan jerawat daripad kulit.
Ia bertindak mengawal dan menyelia jumlah testosterone di dalam badan yang memainkan peranan terbesar dalam menyebabkan jerawat.
Zink juga berkaitan dengan sintesis kolagen yang membantu dalam menormalkan jumlah minyak kulit dan mengekalkan kulit yang sihat.

8. FUNGSI BIOLOGI
Zinc berperanan dalam banyak fungsi biologi seperti kawalan penyakit kencing manis, tahap strees, rintangan imun, bau dan rasa, pertubuhan fizikal, selera makan, pembiakan dan penghadaman.

9. JANGKITAN

Zinc memberikan bantuan kepada penyembuhan luka, meningkatkan imuniti dan membantu menggalakkan pertumbuhan janin.
Zinc membantu dalam melindungi daripada gangguan berjangkit dan jangkitan kulat termasuk paru-paru.

10. ANTIOKSIDAN
Zinc bertindak sebagai antioksidan dan pada dasarnya terlibat dalam beberapa tindak balas biokimia yang tegas termasuk sintesis protein, fungsi enzim dan metabolisma karbohidrat.

11. ATURAN ENZIM
Zinc merupakan komponen beberapa enzim yang membantu dalam pertumbuhan sel, sintesis protein, tahap hormon, DNA, mengawal selia transkripsi gen, metabolisme tenaga dan lain-lain faedah kesihatan yang berkaitan dengan Zinc.

12. KELESUAN KRONIK
Orang yang mengalami keletihan yang kronik dicadangkan untuk mengambil minyak ikan. TETAPI dalam keadaan sekarang, meminum minyak ikan adalah sukar. Melalui Zinc Complex Shaklee, pengambilan secara tablet amat memudahkan. Doktor dan pakar perubatan hanya menyarankan Zinc untuk mencegah keletihan kronik.

13. KEHILANGAN TULANG
Ini terjadi apabila tulang menjadi lemah dan rapuh. Zinc adalah komponen hydroxypatite iaitu garam dan membuatkan matriks tulang menjadi kuat dank keras.

14. BUTA MALAM
Pengambilan Zink akan memperbaiki penglihatan. Kita sentiasa dinasihatkan untuk mengambil makanan yang kaya dengan Zinc seperti daging lembu, kambing, ketam, dan tiram.

15. MENGANDUNG
Zinc amat penting untuk fungsi DNA dan pembaikian DNA. Ia diperlukan untuk pertumbuhan cepat sel-sel dan membangunkan unsur-unsur utama sel semasa kehamilan.


Sumber Zinc boleh diperolehi daripada:
1. Daging
Tiga oz daging menyediakan sekitar 40% atau lebih zinc dari dos harian yang dicadangkan. Daging yang dimaksud termasuk diantaranya adalah daging panggang, dan daging rebus.

2. Makanan Laut (Seafood)
Tiram merupakan sumber makanan yang mengandung zinc paling tinggi. Seafood lain menyediakan setidaknya 10 persen per tiga ons termasuk kerang, lobster, ikan, dan daging kepiting.Zinc sering hilang selama proses memasak. Untuk mempertahankan kandungan zinc, masak makanan dengan air sesedikit mungkin dan dalam waktu sesingkat mungkin.

3. Produk Susu
Beberapa makanan dari produk susu merupakan sumber zinc yang baik. Delapan ons yogurt dan 1/2 cangkir keju ricotta mengandung setidaknya 10 persen dari jumlah harian yang disarankan.Keju Swiss, keju Gouda, dan susu juga mengandung zinc.

4. Biji-bijian dan Kacang-kacangan
Tepung gandum utuh merupakan sumber zinc yang baik. Cereal kering yang telah difortifikasi biasanya berisi setidaknya 10 persen zinc dari jumlah yang direkomendasikan. Biji Labu, kacang almond, kacang mete, dan biji bunga matahari merupakan sumber zinc yang juga baik.
Meskipun zinc yang ditemukan di kacang-kacangan tidak seperti yang ditemukan dalam daging, kacang-kacangan masih menyediakan jumlah yang cukup dan merupakan sumber zinc yang penting terutama untuk vegetarian.

Pilihan sumber zinc yang baik dari kacang-kacangan adalah black eyed peas, kacang lima, kacang pinto, kacang kedelai, tempe, dan tauhu.
 
Berminat : 
Sms / Whatsapp : 014-2541272
FB :  Anis Zahidi
Page : Aniee's Shoppe